Gran Milonga Orquesta Tipica Tangarte + Victor Villena

21 oktober 2011 Orquesta Tipica Tangarte + Victor Villena

Gran Milonga i Moriska Paviljongen i Folkets Park, Malmö

Med stor glädje arrangerar vi denna kväll med internationellt känd gästmusiker, tangoorkester, DJ och dansare. Vi ser fram emot en afton med musik, sång, dans och överraskningar.

Köp biljett på: Kulturcentralen

Victor Villena är idag en av de mest erkända bandoneonister som finns i världen, både som musiker och pedagoger. Han är född i Argentina och har världen som arbetsfält: han har turnerat världen runt med Electrotangobandet Gotan Project, samt har spelat med de bästa tangomusikerna i världen bl a Juan Jose Mosalini, Color Tango, O.T.R.A. Rotterdamkonservatoriet, D’Arienzo´s solister, etc.

Nu denna kväll är han gäst i inget mindre än Malmös egen tangoorkester Orquesta Tipica Tangarte, som den här gången står på scen i sin fulla prakt! Orkestern har nöjet att presentera sina sångare Juan Jose Passo Sr samt Sofia Alvarez. För övrigt består orkestern av: Garik Binder piano, Hedda Heiskanen fiol, Irina Binder fiol, Per Tidstrand cello, Viktor Auregård kontrabas, Juanjo Passo bandoneon/kapellmästare.

Kvällens DJ är DJ Sanhsara “La Diva” Muniz och Kolja Rieffestahl som är Internationellt känd Dj och som spelar den bästa tangon att dansa till! Hon har Europa som arbetsfält och lovar ge alla en kväll med den bästa musiken. För mer info kolla gärna (www.wix.com/sanhsara/la-diva)

Kvällens danspar är Daniel Carlsson och Sigrid van Tillbeurg. Daniel är en välbekant tangodansare och mycket uppskattad lärare i milongans värld och bjuder tillsammans med Sigrid på en underbar dansshow.

(www.tangokompaniet.com)

Vi berättar inte mer…resten händer på plats! Kom och ha en trevlig kväll bland vänner samt en del överraskningar och mingel på stans bästa nya ställe – Moriska Paviljongen! Givetvis finns bar och restaurang…

Välkomna!

Kvällen arrangeras av TangoFolk Malmö i samarbete med Moriska Paviljongen med stöd från Kultur Malmö och Studiefrämjandet.

http://www.moriskapaviljongen.se/node/162