Östgöta Blåsarsymfoniker möter Orquesta Tangarte

”Det blir ett delikat möte när den argentinsk-svenska tangoorkestern Tangarte möter Östgöta Blåsarsymfoniker, allt med hjälp av nya färska arrangemang som vi aldrig tidigare hört. Tangarte är av många ansedda som den klassiska och traditionella tangoorkestern. Denna unika kväll kommer vår kära publik att minnas för lång tid framöver, mycket tack vare ett kärt återseende med den inspirerande dirigenten Jonas Dominique, som är en av de mest kunniga tangotolkarna. Orquesta Tangarte leds av bandoneonisten Juanjo Passo och tangomusiken från dess födelseplats, Rio de la Plata kommer nu till Linköping.

Efter konserten fortsätter kvällen med milonga, det vill säga en danskväll med mat, mingel och förstås tango. Har konserten inspirerat dig så får du dessutom möjlighet att lära dig tangons grunder tillsammans med kvällens dansare och till Orquesta Tangartes toner. Ni som vill avnjuta härlig mat till dansen, glöm inte att boka, 013-190 00 00.” – www.ostgotamusiken.se

Torsdagen den 9 november kl. 18:00, Crusellhallen Linköping Konsert & Kongress.